HIRDETÉS
Hirdetés
Az egyik legszebb Anthias faj. Bár a legnehezebben tarthatók egyike is.
Halakkal, korallokkal teljesen társítható bármely fajjal, másfajta garnélákkal inkább csak nagyobb akváriumokba vegyítsük,
Nemi különbségek külsőleg nem fellelhetőek. Behelyezésekor javasolt minimum 20cm-es távolságot tartani a többi anemónától! 4m-től 40m-es mélységig
Külsőleg fellelhető nemi különbség nincs.Kifejlett korukban általában magányosan élnek a sekély vizekben és a szirtek körül úszkálnak.
Korong alakú testének elülső sárgás színe a farka felé sötét barnába megy át, amin világoskék tekervényes minta található.
Ennek az acroporának talán egyik érdekessége talán az alakjából adódik, mivel vékony ágain vastag hengeres poliptokokat növeszt.
Sűrűn elágazó, közepes ágméretü "bokrosan" növő acropora. Jellemző színe a sárgás-zöld. A polipágyak pikkely szerűek, zöldes árnyalatú polipokkal.
Ovális, élénk sárga teste van. Agresszív a saját fajtájának irányában, vagy a zászlóshalakkal általában, és
A Holacanthus clarionensis megtestesítője a narancs színnek. A fiatal példányok rendelkeznek kék csíkokkal testükön, így még
A fiatal példányok teste szürkés, míg a kifejlett halak teste vöröses-barnás színű. Fejükön és a hasukon található sárga színű minta, később narancsos
Hosszú ágain világoskék hajtás végek helyezkednek el. Ritkán elágazó, masszív felépítésű ezzel kontrasztban a polipjai aprók és barnás árnyalatúak.
Ez a békés természetű, szürke és vagy krém színű tengeri csillag nagyon hasznos a 3 centiméternél vastagabb aljzattal rendelkező akvátiumokban.

Bejelentkezés

Google translator

Hungarian Czech English French German Italian Romanian Russian

Díjak

Social network

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Tekintsd meg You Tube csatornánkat!

HIRDETÉS